| Autor |
Wiadomość |
fanatyczna223
użytkownik
|
Wysłany:
Pon Sie 10, 2026 09:03 |
  |
Dostaliśmy z mężem dom po teściach i niby powinnam się cieszyć, ale wnętrze jest kompletnie nie nasze. Wszystko jest porobione pod dawny styl życia, dużo ciemnych pomieszczeń, mała kuchnia i dziwne przejścia. Sama nie potrafię zobaczyć, co tam da się zmienić sensownie.
Przeglądałam różne opcje i w końcu trafiłam na https://trudzia.pl/oferta/architekt/ gdzie znalazłam informacje o projektowaniu i zmianach dostosowanych do konkretnej przestrzeni. To było dla mnie ważne, bo ten dom nie jest nowy i ma swoje ograniczenia. Podobało mi się, że od razu pomyślałam o tym jako o procesie, a nie o kupowaniu przypadkowych mebli i kolorów. Trochę mnie to uspokoiło.
Nadal zastanawiam się, jak podejść do domu, w którym część rzeczy warto zostawić, a część koniecznie zmienić. Boję się, że bez planu zrobimy miszmasz i przepalimy budżet.
Czy ktoś przerabiał dom po rodzinie i korzystał z pomocy architekta? Jak oceniłyście, co zostawić, a co wywalić bez sentymentów? |
|
|
|
 |
Reklama
|
Wysłany:
Pon Sie 10, 2026 09:03 |
 |
|
|
|