| Autor |
Wiadomość |
fanatyczna223
użytkownik
|
Wysłany:
Pon Lip 27, 2026 09:47 |
  |
Studiuję zaocznie i próbuję jakoś ogarnąć angielski obok pracy, uczelni i całej reszty. Najgorsze jest to, że mam duże przerwy w nauce i potem znowu muszę wracać do podstaw, bo wszystko mi ucieka. Szukałam w Kaliszu czegoś, co da się realnie dopasować do takiego rozjechanego grafiku.
Podczas przeglądania różnych szkół znalazłam https://leaderschool.pl/kalisz/ gdzie było całkiem jasno opisane, jakie są grupy i jak można zacząć. Fajnie, że nie trzeba się domyślać, czy oferta jest tylko dla dzieci albo uczniów dziennych. Znalazłam tam też informacje, które pomogły mi ocenić, czy to w ogóle ma sens przy moim trybie życia. Przynajmniej wiem, od czego zacząć dalsze sprawdzanie.
Wciąż nie mam pewności, jak wygląda kwestia regularności i czy przy pojedynczej nieobecności człowiek od razu wypada z rytmu. U mnie to niestety możliwe, bo weekendy mam czasem zajęte przez uczelnię albo pracę.
Może ktoś z podobnym grafikiem chodził tam na zajęcia i może napisać, czy da się to pogodzić? Zależy mi na czymś realnym, a nie idealnym tylko na papierze. |
|
|
|
 |
Reklama
|
Wysłany:
Pon Lip 27, 2026 09:47 |
 |
|
|
|